Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Belen Mahallesindeydi. Belen Mahallesi Muhtarı Mustafa Yazıcı toplantı öncesi yaptığı konuşmada;
“Mahallemize güzel hizmetler yaptınız. Alt ve üst yapı çalışmaları, yol genişletme çalışmaları, park ve Sosyal Yaşam Merkezimizin mahallemize kazandırılmasından dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Hizmetler tabiî ki hepsi birden bitmiyor. Zaman içerisinde yapılacağından eminiz. Sosyal Yaşam Merkezi yanındaki spor sahasının zeminine halı döşenmesi, Kur’an Kursumuzun merdiven yanına korkuluk yapılmasını istiyoruz” dedi.
Yaşanan sıkıntıların yanı sıra mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Vergili’ye teşekkür eden vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Vergili Belen Mahallesi sakinlerinin sıkıntılarını dinleyip kendileri ile bir süre sohbet ettikten sonra makamından ayrıldı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, yarın (28 Eylül 2016 Çarşamba) 10.00 – 12.00 arası 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi sakinleriyle Sosyal Yaşam Merkezinde buluşacak.