Başkan Aksoy, İstanbul'da 28 Eylül 2016 Çarşamba Günü Gerçekleştirilen ve Yönetim Kurulu Üyesi O k Katıldığı Türk Dünyası Belediyeler Birliği Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısından Döndü.

Toplantıda bu yıl 17.si düzenlenecek olan Uluslar arası Altın Safran Belgesel Film Festivalini anlatan ve tüm üyeleri davet eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 21 Aralıkta gerçekleştirilecek olan toplantıya da Safranbolu’nun ev sahipliği yapacağını söyledi.

Başkan Aksoy konu ile ilgili şunları söyledi; “ İstanbul sancak tepede Türk Dünyası Belediyeler Birliğinin 3 ayda bir yapmış olduğu genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısına katıldık. Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısında şahsım da Denetim Kurulu Üyesi o k bulundum. Aynı zamanda da 17. Uluslar arası Altın Safran Belgesel Film Festivaline tüm Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini de davet ettim.”

Yönetim Kurulu kararıyla Festivale katkıda bulunacaklarını kaydeden Başkan Aksoy;  Yönetim Kurulunun bu kararından dolayı mutlu olduk. Bununla birlikte festivalimize de temsilci o k birkaç Belediye Başkanı arkadaşım gelip bizi burada da yalnız bırakmayacaklar. Öte yandan 21 Aralık tarihinde de Türk Dünyası Belediyeler Birliğinin Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Safranbolu’da yapılacak. Bu toplantıya davet etmiştim kendilerini. Daha önceden 20 Temmuz için planlanmış bir Yönetim Kurulu Toplantısı var idi ancak bu toplantı malum Türkiye’deki hain kalkışmadan dolayı yapılamamış ertelenmiş idi. Şimdi Aralık ayında yani 21 Aralık tarihinde yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında da Safranbolu’ya davet ettim ve kabul edildi. Bu vesile ile yurt içi ve yurt dışından pek çok sayıda misafirimiz olacak. Toplantının şimdiden hayır vesile olmasını diliyorum “ dedi.