Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un Belediye Başkanı Seçildiği ilk haftadan itibaren başlattığı Pazartesi toplantıları ve esnafla birlikte gerçekleştirdiği Sabah Duaları ara verilmeden devam ediyor.

Aksoy, “ 2009 yılında göreve gelişinin ardından başlattığı Pazartesi toplantıları ve Sabah Duaları ile hizmette daha verimli olmayı hedeflediklerini söyledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ ilk günden bu yana çalışma şeklimizi vatandaş odaklı belediyecilik anlayışı ile bütünleştirdik. Bu kapsamda sık sık vatandaşlarımız ile bir araya gelerek gerekli hizmetlerin yapılması anlamında istişarelerde bulunuyoruz. Yine her pazartesi sabahı saat 07.00’de Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz ve Birim Amirlerimiz ile bir araya gelerek bir önceki hafta neler yapıldı neler eksik kaldı, bir sonraki hafta hangi çalışmaları gerçekleştireceğiz bunların istişaresini yapmaktayız. Bu program çalışmalarımızı da olumlu yönde etkiliyor. Çünkü hangi birimin ne kadar çalışma yaptığını gözler önüne seriyor. İnşallah Safranbolu’muza da daha güzel hizmetler verebilmek adına ilk günkü azim ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pazartesi Dualarına da değinen Başkan Aksoy; “ Eski bir geleneğimizi yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Yine göreve geldiğimiz dönemden itibaren her Pazartesi sabahı esnafımız ile bir araya gelerek esnaf kardeşlerimizin işlerinde ve yaşamlarında hayır ve bereket getirmesi için Pazartesi Duamızı yapıyor, daha sonra kendileri ile bizden olan taleplerini konuşuyor birlikte çözümler üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen tüm çalışmaların daha yaşanılır bir Safranbolu için olduğunu sözlerine ekleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; vatandaşlarımıza bizlere verdikleri desteklerinden ve dualarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.