Karabük Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Çalış, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında geçici o k çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağını bildirdi.
Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Çalış, 18 temizlik personeli alınacağını duyurdu. Toplum Yararına Program(TYP) Kapsamında Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erkek ve Kız yurtları ile tesislerinde 10 kadın 8 erkek olmak üzere toplam 18 katılımcının geçici o k çalıştırılması için başvuru alınacak.

Başvurular 7 ile 11 Ekim Tarihleri Arasında Yapılacak

Söz konusu alımların Noter çekilişi ile belirleneceğini bildiren Karabük İŞKUR Müdürü Mustafa ÇALIŞ yaptığı açıklamada;
"Pandemi önlemleri kapsamında kurum içerisinden başvuru alınmayacağını ve başvuruların, http://e-sube.iskur.gov.tr, E-devlet, ya da Alo 170 hattı üzerinden 07.10.2021 – 11.10.2021 tarihleri arasında alınacağını bildirdi.
Karabük Çalışma ve İş Kurumu'nun 18 temizlik personeli alımı, noter huzurunda kura çekimiyle gerçekleşecek. Ayrıca başvuracak kişilerin mevzuat gereği son 1 ay işsiz olması ve  adrese dayalı nüfus sistemine göre haneye giren gelirin 1,5 asgari ücreti aşmaması şartlarını taşıması gerekiyor.