Türkiye’nin işçi ve işveren platformu olan İŞKUR, bugüne kadar yaptıkları başarılarıyla öne çıkıyor. Türkiye genelinde binlerce kişi yeni iş sahibi olurken, işverenlerin istihdam sağlamasına yardımcı oluyor.

Karabük ilinde de aktif rol alan İŞKUR, birçok işçi ve işvereni birleştirdi. 2024 yılı gelmeden kadroda değişikliğe giden kurum, yeni müdürünü atadı.

MUSTAFA ÇALIŞ, GÖREVİNİ ARKADAŞI SARIÇAM’A DEVRETTİ

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Karabük İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Mustafa Çalış, görevini tamamladı. Çalış’ın yerine ise, yüksek mühendis Ferhat Sarıçam atandı.

2020 yılında Coşkun Güven’in Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanmasından sonra vekaleten İl Müdürlüğü yapan Mustafa Çalış, düzenlenen programla görevi Sarıçam’ devretti.

Çalış’a çiçek takdiminde bulunan Sarıçam, bugüne kadar olan çalışmalarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Ferhat Sarıçam, kendisinin bilgi ve birikiminden faydalanmaya devam edeceklerini söyledi. Mustafa Çalış’da Sarıçam’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

FERHAT SARIÇAM KİMDİR?

Ferhat Sarıçam, evli ve 2 çocuk babası. Son olarak Karabük Üniversitesi’nde görev yaptı. Sarıçam KBÜ’de Teknoloji Transfer Ofisinde, üniversite-sanayi işbirliği sorumlusuydu.

Öte yandan üniversitede doktora sonrası araştırma programı sorumlusu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile üniversite arasında bilgi akışını sağlamak amacıyla kurulan proje takip sistemi sorumlusu ve kamu diplomasisi irtibat kişisi olarak görevlerinde bulunmuştu.