Karabük Derin Haber o k öneriyoruz. 15 Temmuz Resmi Bayram İlan Edilmeli.

Ülkemizin 2. Kurtuluş Savaşı olan 15 Temmuz’un unutulmaması, gelecek nesillerin her an hatırlaması için RESMİ BAYRAM ilan edilmesi, gelecek yıllarda bir daha darbe girişimlerinin olmaması için son derece önemli.

ÖNERİYORUZ

Ülkemize yeni bir sevr anlaşması dayatılmaması için,

Yabancı güçlerin ülkemizi parçalayıp bölme, ele geçirme ve dışardan yönetme hayallerine bir daha kapılmaması için,

Yüzlerce şehidimiz için,

Binlerce Gazimiz için,

Tank , top , uçuk , silah , mermilere vücudunu siper edenler için,

Gizli servislerin, ulus rası güçlerin, ülkemizde gözü olanların şarlatanların, uşakların bir daha yuvalanıp, milleti birbirine kırdırma çabası içine girmelerini engellemek için,

Sadece Milletin iradesinin ülkeyi yönetmesinin garanti altına alınması için,

Demokrasi için,

Geleceğimiz ve çocuklarımız için,

15 Temmuz’un Resmi Bayram ilan edilmesini öneriyoruz.

Her yıl öyle bir hatırlansın ki, yaşanan acılar, Türk halkının direnişi öyle bir beyinlere kazınsın ki bir daha bu hainler ve hain eller asla cesaret edemesin. Ülkemiz, halkın iradesi ile yönetilen, gelişmiş, çok daha güçlü bir ülke olsun.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın, Tüm Bakanlarımızın, Vatanını seven tüm Milletvekillerimizin, bu önerimizi dikkate alacağına yürekten inanıyoruz.

Haydi biz bu önerimizi Karabük’ten başlatıp tüm ülkemize yayalım. Milletvekillerimiz, Siyasi Parti İl Başkanlarımız, STK Başkanlar, Dernekler, Vatandaşlarımız ve Toplumun tüm katmanları görüşlerinizi bize yazın, yayınlayalım. 

Bilindiği gibi daha önce anma günü ve resmi tatil o k ilan edilmişti.

KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ