Saygıdeğer Okurlarımıza Duyurulur

İşçinin bayram günü olan 1 Mayıs 2016 tarihinde yayın hayatına giren ve kısa süre içerisinde siz değerli okurlarımızın ve takipçilerimizin büyük teveccüh ve ilgilisiyle karşılaşan Karabük Derin Haber sitemiz, bugün akşam itibariyle artık kendi internet sunucusunda hizmet vermeye devam edecek.

Sizlerle buluştuğu günden itibaren hosting hizmeti a k yayın hayatına devam eden haber sitemiz, yoğun okur kitlesi nedeniyle, özellikle son bir, bir buçuk aydır, siz değerli okurlarımızdan gelen, sık sık siteye girilememe, yavaşlama ve diğer sorunlar ciddi şekilde dikkate alınarak incelenmiştir.

Sitemiz teknik uzmanlarının da tavsiyesi neticesinde bugün hosting hizmetinden vaz geçilerek, kendi sunucumuz üzerinden sizlere haber akışımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

Siz değerli okurlarımıza en kaliteli hizmeti verebilmek adına yaptığımız bu değişiklik ile, bundan sonra çok daha hızlı bir şekilde, sorunsuz haber sitemize girebilecek, merak ettiğiniz haberleri okuyabileceksiniz. Ayrıca yeni sunucumuza geçişin akşam saatlerinde tamamen tamanlanmasının ardından bundan sonra haber sitemizde okuduğunuz haberler ile ilgili video görüntülerini de bulabileceksiniz

Karabük Derin Haber okurlarına saygıyla duyurulur.