Kısa adı KAHDER olan Karabük Haddeciler Derneği Başkanı, İş Adamı Nazım Çapraz'dan ilginç çıkış.

Nazım Çapraz Türkiye üzerinde yıllardır oynanan oyunları iyi bildiğini bunu da Karabük Derin Haber'e bir kaç gün önce anlattığını ve yayınlandığında herkesin gerçekleri öğreneceğini belirtti.

Çapraz; "Ben Almanya ve Hollanda'da Bakanlarımıza yapılanların öncesinde bunları anlatmıştım. Şimdi Avrupa çirkin yüzünü iyice gösteriyor. Daha bir gün önce Hollanda'da Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanına yapılanlar ortada iken şimdi de İsviçre'deki gazete olayı hatta hatta İsviçre başta olmak üzere Avrupanın birçok ülkesinde hayır yürüyüşleri tertip edilmeye başlandı. Bayrağımızın içine Cumhurbaşkanımızın resmi konu k yapılan karalama kampanyalarını esef ile izliyoruz takip ediyoruz.Bunların ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları çok iyi biliyoruz" dedi.

Haddeciler Derneği Başkanı Nazım Çapraz bu saatten sonra ülkemizde yaşayan her vatandaşın top yekün evet kampanyasına dönmesi gerektiğini ısrarla vurgulayarak; "Buradan sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum. Haçlı Avrupasının topyekün bu saldırılarını kınama açıklaması yetmez ülkemize yapılanları gerçekten net bir şekilde red ediyorsa, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini gösterme adına, bu saatten sonra Referandum da EVET diyeceklerini açıklamalı." dedi.