Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan FETÖ davasında müdahil olmaya karar verdi. Uzun süredir de Ak Parti Camiasına FETÖ davalarını yakından takip etmeleri talimatını veriyor. Karabük’te FETÖ davaları takip ediliyor mu?

15 Temmuz Darbe girişiminin üzerinden bir yıldan fazla bir zaman geçti. Türkiye’nin her yerinde FETÖ ile ilgili açılan davalar devam ediyor. Geçen süreç içerisinde,  Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı o k Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Genel Merkezi FETÖ davalarının yakından takip edilmesini istedi. Hatta STK’ da takip etmeleri ve direncin kırılması noktasında tavsiyelerde bulunuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son o k Akıncı üssü davasında müdahil olmaya karar verdi. Peki; Karabük’te FETÖ davaları yakından takip ediliyor mu?

Ak Parti Karabük İl Teşkilatında bu konuda yapılmış bir hazırlık var mı?

Parti yönetimlerinde ya da parti üyesi olan avukatlardan müdahil olanlar var mı?

Duruşma salonlarına gidip bizzat davalar takip ediliyor mu, hatta takip etmek isteyen partililere yardımcı olunuyor mu?

Türkiye’nin her yerde aradığı, FETÖ nün en önemli isimlerinden Adil Öksüz’ün yargılanan kardeşi Ahmet Öksüz’ün duruşmalarına katılan oldu mu?

Ak Parti Genel Merkezi’nin bir çok üst düzey yöneticisi, milletvekilleri, FETÖ davalarına gidip takip ederken, Karabük milletvekillerimizden bu davaları takip eden oluyor mu?

Karabük’te FETÖ davaları ile ilgili bir sessizlik hakim değil mi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, vatandaşları ve STK'ları, FETÖ davalarını takip etmeye çağırarak, "Vatandaşlarımızın bu tarihi süreçteki davaları takip etmelerinin çok büyük önemi var. O işgalcilerin, o işgal girişiminde yapmış oldukları ahlaksızlığı ve savunmalarında yapmış oldukları edepsizliği en açık halinde milletimizin görmesinde fayda var. Aynı zamanda bu girişim bu hareket onların da bu anlamdaki direncini kıracaktır, bu da faydalı olacaktır." diyor.

Karabük’teki STK lar ve İl teşkilatı bu çağrı yeterince duyarlı mı?

Karabük Derin Haber o k vatandaşlardan gelen talepleri biz dile getirelim istedik!