Konya Ankara arası yolcu taşıyan bir yolcu otobüsünün yolda bozulmasıyla yolcular perişan oldu. 
İdda göre, Saatlerce bozulan otobusun tamir edilmesini yada yeni bir otobüsün gelmesini bekleyen yolcular kar ve aşırı soğuktan ne yapacaklarını şaşırdılar
Uzunca beklemenin ardından aynı firmaya ait, gelen yolcu dolu bir başka otobüse doldurulan yolcuların hali belediye otobüsünü aratmadı.
Soğuktan donma noktadına gelen yolcular ayakta da olsa sıcak otobuste yolculuğa razı kalırken, aynı otobüsteki diğer yolcular ise isyan etti.
 Bilindik Şehir içi belediye otobüsü manzaralarını aratmayan şehirler arası yolculuklarında taşıma firmasının ilgisizliğine isyan ettiler.

Otobüste bulunan bir yolcu haber merkezimizi arayarak yaşadıklarını şu şekilde anlattı; "Konya'dan saat 18;30 da kalkan Ö..... ,firmasına ait otobüs ise Ankara'ya seyahat ediyorduk. Kalkıştan yarım saat sonra yolda bekleyen aynı firmaya ait birbaşka otobüsün yolcularını aldılar. Binen yolcular anlattılar. Saat 16:00 civarı otobüs yolda bozulunca tamir için araçtan indirmişler. 4 saate yakın soğukta dışarılarda beklemişler. Firma onca saat yeni bir otobüs gönderebiilrdi göndermemiş. Şimdi zaten dolu olan bizim otobüse ayakta yolcu o k aldılar. Tam bir ŞEHİR İÇİ BELEDİYE OTOBÜSÜ gibi. Tamam biz binen yolcuların soğuktan donmasını elbette istemeyiz. Ancak bizde para veriyoruz. Konfor istiyoruz. Rahatlık istiyoruz. Üstüne üstelik biraz itiraz edince de şöförden azar işitiyoruz. Otobüs firmasının bizim mağduriyetimizi mutlaka gidermesi lazım. Gerekirse yasal haklarımızı kullanacağız" dedi.