Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin yapılan devlet hizmetleri sırasında yanlışlıklar varsa bunlar için gerekli araştırma mutlaka yapılmalıdır dedi.

Karabük Milletvekili Şahin yaptığı basın toplantısı sırasında basın mensuplarının; "Ayyıldızlı stad da kayma olduğundan şu anda 30 milyon TL diye ifade edilen yeni masraflarla kazıklama çalışması yapılıyor. Yine Kızılcaören köyü yakınlarında başlanan ancak kayma nedeniyle iptal edilen Katı atık bertaraf tesisinin iptali de kayma yüzünden oldu. Bura ÇED raporu verenler, uygunluk verenler hakkında ne düşünüyorsunuz"sorusuna cevap verdi.

Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin; "elbette devlet hizmetleri sırasında yapılan bir yanlış var ise buna sessiz kalınmamalı. Yapanın yanına kar kalmamalı. Gerekli araştırma ve soruşturma yapılmalı. Sorgulama yapılmalı. Karabük'te bir çevre derneği var. Bu derneğin yönetiminde Belediye Başkanlarımız var. Sayın Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili severiz. Birlikte iyi çalışmalar yapıyoruz. Ancak burada pas geçiyor. Gerçi Yargıtay'da devam eden bir dava var ama, bu dernek yöneticilerinin mutlaka durumu sorgulamalı" dedi.