MHP Safranbolu İlçe Teşkilatı Karabük basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Safranbolu’ya hizmet etmek için çalıştıklarını ifade eden MHP Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü yaptığı açıklamada Safranbolu halkının faydasına olan işlerde koordineli çalıştıklarını ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı Karabük basını ile kahvaltıda bir araya geldi. Erkan Canözü’nün açıklamalarda bulunduğu kahvaltıda teşkilat yöneticileri de yerini aldı. MHP Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada hem MHP Safranbolu  teşkilatı hem basın mensuplarıyla tanışma fırsatı olsun istediklerini ifade etti. İlerleyen zamanlarda da teşkilat o k basınla bir araya geleceklerini vurgulayan Erkan Canözü yarın seçim olacakmış çalışmalarına devam edeceklerini ">belirtti. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

“Biz Bu Görevi Kardeşimizden Vasiyet Şeklinde Aldık”

Kahvaltı programının ardından özel açıklamalarda bulunan Erkan Canözü Safranbolu’da ilçe başkanlığı görevinin kendisine uygun görülmesinin onur verici olduğunu vurguladı. Canözü açıklamalarında geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden MHP Safranbolu Eski İlçe Başkanı Emre Barbaros Tunç’a geniş yer verdi. MHP Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü; “Safranbolu’da böyle bir görev bize uygun görülmesi şeref verdi. Burada bu görevi yapmak onur verici bizler için. Biz bir süreç yaşadık, biliyorsunuz. Başkanımızı kaybettik. Bu vesile ile Allah’tan rahmet diliyorum kendisine. Biz orada bir hakikaten duygusal o k Safranbolu teşkilatı o k zorlu bir sürece girdik. Akabinde tabi makamlar boş kalmamalı. Bu görevi kardeşimizden vasiyet şeklinde aldık.  Onun boşluğunu dolduramayız ama elimizden geldiğince burada bu görevi layığı ile yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

“Safranbolu’nun Faydasına Olan İşlerde Koordineli Çalışıyoruz”

Safranbolu siyaseti hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Canözü, belediye açısından muhalefette olduklarını ve Safranbolu halkına hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Canözü konuşmasının son bölümünde; “Tabi biz şimdi burada muhalefetteyiz. Belediye açısından söylüyorum. Biz tabi Safranbolu’yu önceleyerek, mümkün olduğunca Safranbolu halkının faydasına olan işlerde koordineli çalışıyoruz. Ama tabi uygun görmediğimiz yanlış bulduğumuz konularda da muhalefet etmekten de çekinmiyoruz. Sonuçta bizim önümüzde örnek bir belediye Karabük Belediyesi, Rafet Başkanın öncülüğünde yani biz Karabük’teki belediyeciliği görünce tabi elimiz güçleniyor. Dolayısı ile burada o anlamda arka planı dolu bir parti teşkilatı o k eleştirilerimizin de altı dolu oluyor. Yeniyiz şimdilik. Ufak tefek eksiklikleri gördüğümüzde dile getiriyoruz. Çoğu zaman yapıcı konuşmalar olsun istiyoruz. Sonuçta amaç burada Safranbolu’ya hizmet etmek.