23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı  yayımlayan Karabük Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Milletin huzuru ve refahı, ülkenin gücü ve kalkınmışlığı için gelecek güzel günleri kucaklayacak, çocukların sağlıklı, eğitimli ve mutlu olmaları herkesin en büyük arzusu olduğunu dile getirdi.

Özcan,mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş meşalesini ateşlemesiyle başlayan, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanmasıyla ve milletimizin tüm bireylerinin kenetlenmesi ile devam eden egemenlik mücadelesinin geçmişimizde ve geleceğimizde seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır. Milletimizin değerli varlığı olan çocuklarımızın, en uygun ortamlarda yetişmeleri ve ileriye dönük adımlarında hiçbir sıkıntı ve güçlük yaşamamaları temel amaçlarımız arasındadır. Geleceğin yetişkinleri o k topluma yön verecek çocuk ve gençlerimizi, hukuka saygılı, kural uyan, yeniliklere açık, bakış açısı geniş, özgür düşünceye sahip insanlar o k yetiştirmeliyiz. Sevgili Çocuklar; sizler de, milletimizin gelecekte de gelişmiş toplumlar arasında söz sahibi olması, çağdaş medeniyetler seviyesini yakalaması, büyük ve güçlü Türkiye idealini gerçekleştirebilmesi için en şekilde kendinizi yetiştirmelisiniz. Çünkü günümüzde yetişmiş insan gücü milletimizin geleceğe sağlam adımlarla ulaşması için en çok ihtiyaç duyulan nitelikler arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum dedi."