Ak Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar başkanlığındaki kalabalık bir heyet akşam saatlerinde MHP İl Teşkilatını ziyaret etti.

Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'in 16 Nisan referandum akşamı canlı yayında söylediği sözler MHP Karabük tabanından başlayarak ülke genelinde tepkilere neden olmuş ve bir süre tartışmalar oluşmuştu. 

Oluşan kırgınlıkların ardından her iki partinin genel başkanları düzeyinde yapılan açıklamalar ile referandum öncesi birlikteliğin devam edeceği, senin benim oy tartışmalarının abesle iştigal olduğu belirtilerek tartışma son verilmişti.

Referandum sonrası durum değerlendirmesi için Ak Parti Genel Merkezindeki toplantıya katılan Timurçin Saylar Karabük özelinde oluşan kırgınlıkları giderin sözlerinin ardından bugün il teşkilatı, hanım kolları ve geniş bir yönetici kadrosu ile MHP Karabük İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İL BAŞKANI ADEM KAR

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Dr Adem Kar ziyaretten dolayı Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve ekibine teşekkür etti. Kar yaptığı açıklamada, referandum sürecinin tamamlandığını, bir seçim olmadığını, referandumun evet yada hayır taraflarının olduğunu ve birlikte yola çıkı k referandumdan evet neticesi ile sonuç alındığını belirtti. Adem Kar referandum akşamı yapılan açıklamanın tabanlarını üzdüğünü ancak en üst perdeden Genel Merkezler kanalı ile yapılan açıklamalar ile birlik beraberlik vurgusu yapıldığını söyledi.

AK PARTİ İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR

Ziyarette konuşan Ak Parti Karabük il Başkanı Timurçin Saylar ise kısır tartışmaları sürdürmenin bir anlamı olmadığını, birlik beraberlik içerisinde yüzde 51,4 ile referandum dan başarılı bir sonuç alındığını, bundan sonra ülkenin bekası ve uyum yasaları için birlikte hareket edimesi gerektiğini söyledi. Saylar referandum süreci içerisinde birlikte çalıştıkları MHP il ve ilçe teşkilatlarına, hanım kollarına, gençlik kollarına, Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ve tüm MHP camiasına teşekkür etti.

Açıklamaların ardından her iki partinin yetkilileri birlikte sohbet ettiler.

KARABÜK DERİN HABER OLARAK HER İKİ İL BAŞKANININ BİR ARAYA GELMESİ VE TARTIŞMALARA NOKTA KOYMASI GEREKTİĞİ ÇAĞRISI YAPMIŞTIK

İŞTE O HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ