Özcan, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Ülkemiz ve milletimiz açısından gerekse de dünyamız için önemli gelişmelerin yaşandığı; üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla  mutlu yarınların umut ve  kararlılığıyla  merhaba diyoruz.  Bir yılı daha geride bırakırken arkamıza dönüp baktığımızda  hiç istemediğimiz terör olayları ve ülkemizin yanında komşu ülkelerle yaşanan savaşlar bizleri etkiledi. Ancak  dik duruşumuzu, mücadele azmimizi ve gelecekle ilgili hedeflerimizi hiç değiştirmedik. Devletimiz her türlü karanlığı, çirkin olayları yok edecek ve hepsinin üstesinden gelecek güce sahiptir. 

2018 yılında da hedeflerimizi yüksek belirleyerek, sadece ilimizin değil ülkemizin de gelişmesinde söz sahibi olmayı amaçlıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi, mesleklerinde başarılı, vizyonu yüksek kadrolarımızın çalışma azmini en büyük sermayemiz o k görüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle  2018 yılının ülkeye tüm  insanlığa  sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, kardeşliğin sevgi ve saygının hakim olması dileklerimle, tüm  vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”