Programa, Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu’nun yanı sıra Karabük ve Safranbolu’da hizmet veren çok sayıda Yazlı ve Görsel Medya Mensubu katıldı.

Basın Mensupları ile kahvaltıda buluşan Ürkmezer, “Ülkemizin dört bir yanında mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilgilendiren, doğru haberin zamanında ulaşmasını sağlayan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer kahvaltını ardından yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizler Karabük ve Safranbolu’nun yerel ve ulusal basın temsilcileri o k gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerde yanımızda oldunuz bu nedenle ayrıca teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen hizmetlerin, projelerin halka doğrudan duyurulmasında en büyük pay kuşkusuz medyanın. Bu nedenle sizlerle uyum içerisinde bir marka olan Safranbolu’nun geleceği için çok daha güzel çalışmalar gerçekleştirmeliyiz diye düşünüyorum."

"Bizim İçin Önemli Olan Her Daim Vatandaşlarımızın Memnuniyeti"

Göreve başladığı günden bu yan en çok önem verdiği şeyin vatandaş memnuniyeti olduğunu kaydeden Ürkmezer, "Amacımız bir marka kent olan Safranbolu için çok daha güzel çalışmalar, çok daha önemli projeler üreterek hem hizmet hem de tanıtım alanında bayrağı bir adım daha yukarı çıkarmaktır. Bu nedenle daha öncede söylediğim gibi mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü amacımız Safranbolu halkına ve Safranbolu’ya hizmetin en iyisini veremek” dedi.

Bu günün bir özelliğinin daha olduğunu kaydeden Ürkmezer, “Bu gün hem Mülki İdare Amirleri hem de Çalışan Gazeteciler Gününün bir arada olması bizim için gerçekten hoş bir tevafuk. Bu vesileyle başta burada bulunan sizlerin, yine çeşitli sebeplerle burada bulunamayan ve bütün çalışan gazetecilerin gününü ve kendi meslektaşlarımın idareciler gününü bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Serap Karaoğlu yaptığı konuşmada, “Kaymakam beyin gerçekleştirmiş olduğu bu program için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisinin nezdinde bütün Mülki İdarecilerin 10 Ocak Mülki İdareciler Gününü tebrik ediyorum.  Bizler idareciler ile birlikte mesai yapan kişileriz. Basın ve idareciler birlikte mesai harcadıklarında o il ve ilçede mutlaka başarı sağlanmıştır. Ben yeniden bizleri bir araya getirdiği ve birlik beraberliği sağladığı için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ise, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Pazartesi gününden itibaren kutlamalar devam ediyor. Sayın Valimizin daveti ile başlayan programlar bu günde Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın Fatih Ürkmezer beyefendinin daveti ile devam ediyor. Ben öncelikle kendilerine nazik davetleri nedeni ile teşekkür ediyor, yine bu güne denk gelen Mülki İdareciler Gününü tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra soruları yanıtlayan Ürkmezer, basın mensupları ile bir süre daha sohbet ederken, son o k toplu o k hatıra fotoğrafı çekildi.