Safranbolu’da farklı uygulamalar yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ürkmezer şimdi de Hoş Geldin Bebek Projesi Başlattı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Fatih Ürkmezer, "Hoş Geldin Bebek" projesi ile yeni doğan bebeklerin ailelerini evlerinde ziyaret ederek “Hoş Geldin Bebek Seti” hediye ediyor.

Proje kapsamında gerçekleştirilen ilk ziyarete Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer'e, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan ve Hoş Geldin bebek ekibi eşlik etti.

 Emek mahallesi ve Yazıköy TOKİ'de ikamet eden aileleri ziyaret eden Ürkmezer, "Ailelere yeni bireylerin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. ’’Hoş Geldin Bebek’’ projemizde ailelerin sevinçlerine ortak olmayı, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamaya gayret edeceğiz. Yeni doğan bebeklerimize aile saadeti içerisinde sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Ürkmezer, Safranbolu Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘’Hoş Geldin Bebek’’ projesi kapsamında aileleri ziyaret etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. Evlat sahibi olmanın heyecanını yaşayan aile ise devlet büyüklerinin böyle özel bir günde yanlarında olmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Safranbolu'da ikamet eden (0-6 aylık bebek sahipleri) ailelerin, HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ ekiplerini evlerinde ağırlamak isteyenler için Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuruda bulunabilecekleri söylendi.

İrtibat için 0370 725 52 52 telefon numarasına ulaşı k bilgi alınabileceği belirtildi.