Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı haber sitemizi ziyaret ederek genel yayın yönetmenimiz Sait Alıcı ile bir süre sohbet etti. Sohbette dün, bugün ve yarın değerlendirildi.

Başkan Çaylı haber sitemizi ziyaretinde Yenice'nin son durumunu aktarırken, siyaseten geçmişten günümüze gelişmeleri ve yapılacak olan yerel ve genel seçimler öncesi olabilecek gelişmeleri değerlendirdi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı, son bir iki yıldır Yenice'de özellikle parti içerisinde yaşananları değerlendirerek, "Zaman benim ne kadar haklı olduğumu ortaya çıkaracaktır. Verilemeyecek hiçbir hesabım yok. Partimin genel merkezi ve ilgili organları en iyi değerlendirmeyi yapacaklardır. 15 yıldır Yenicemize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Her Yenicelinin yanında olmaya gayret gösterdik" dedi.

Çaylı 2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimler ile ilgili o k ta; "ekip arkadaşlarım ile birlikte son bir dönem daha Yenice Belediye Başkanlığı'na adayım." dedi.

Olası erken genel seçim ile ilgili o k ta görüşlerini sorduğumuz Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; "Biz ekibimiz ile birlikte Belediye Başkanlığı'na adayız. Milletvekili adaylığı ile ilgili herhangi bir düşüncem yok. Ancak sizin yazılarınızda bir süredir dile getirdiğiniz AĞABEY konusu ile ilgili o k Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ya derse ki, Zeki Çaylı bu partinin kurucu ilçe başkanısın. 15 Senedir hizmet ediyorsun. 65 Yaşındasın. Ağabeylik yap derse ne olacak onu bilemem" dedi.