Safranbolu’daki tüm okulları kapsayan projenin ilk gösterimi Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşirken, ikinci seans ise Konarı Şehit Halil Gözlemeci İlköğretim Okulu’nda izlendi.
Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eraslan Özcan, çocuk Ürkmezer’in selamlarını ve her zaman yanlarında olduğunu hatırlattı. Yoğun iş temposundan dolayı çocukların yanında olamadığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu’nun bir kültür şehri olduğunu bir kez daha hatırlatarak, Kaymakamlık ve Belediye işbirliği içerisinde böyle bir proje başlattıklarını, amaçlarının çocukların erken yaşta sinema gibi bir kültürel etkinliğin içerisinde bulunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

 

‘BİZLER HAZIRLIYORUZ’
Ürkmezer, “Bizlerin çocuklarımızdan isteği sadece bol bol okumaları ve dersleri ile daha çok ilgilenmeleridir. Onların her türlü sosyal aktivitelerini bizler hazırlıyoruz. Yine yarınımız olan çocuklarımız için önemli projeler üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
Gösterimlerin Safranbolu’daki tüm okulları kapsadığı bildirilirken, patlamış mısır ikram edilen ve öğretmenleri eşliğinde Patron Bebek adlı animasyon filmi izleyen miniklerin heyecanı ve mutlulukları gözlerden kaçmadı.