Kamuoyunda uzunca bir süredir dillendirilen 2018 yılı içerisinde bir erken seçim söylemlerine Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan zamanında yapılması şeklinde zaman zaman açıklamalar yaparken bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme damgasını vurdu.

Bahçeli bugünkü gurup konuşmasında yaptığı açıklama ile bir anda ülke gündemine damga vurdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 26 Ağustos 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin erken seçim o k yapılması çağrısında bulundu.

Bizlerinde Ankara siyaseti kaynaklarından bir süredir kulaklarımıza gelen 4 Kasım 2018 de erken seçim yapılabileceği söylentileri gündemdeki yerini koruyordu. Hatta bu konuda Ak Parti yönetiminde görüşlerin nerede ise ikiye bölündüğü. Bir kısım danışman ve yöneticilerin 2018 de erken seçimin yapılmasının uygun olacağı fikrini öne sürerken diğer bir kısmının da zamanında yapılmasının uygun olacağı fikrini söyledikleri konuşuluyordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu erken seçim çağrısını durup dururken yapmadığı bu konuda içten içe hazırlık ve görüş alışverişlerinin olabileceği olası görünüyor.

Gözler Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gurup konuşmasına çevrildi.