Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası meclis üye seçimleri sonrası 23 meclis üyesi belirlenmişti.

Meclis üyelerinin belirlendiği genel kurulda başta inşaat gurubu olmak üzere bazı guruplarda ciddi çekişmeler yaşanmıştı.

Seçimlerin üzerinden geçen bir hafta sonrasında bugün (cumartesi) Karabük Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda meclis üyeleri arasından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı ve meclis başkanı seçimleri yapıldı.

Oda başkanlığına tek aday o k Mehmet Mescier girerken, Meclis Başkanlığı için iki aday yarıştı. Adaylardan Sezgin Dıravacı’ya 10 oy çıkarken, diğer aday Salih Yılmaz’a 11 oy çıktı. 2 oy ise her iki adayın isminin aynı zarfa konulmasından dolayı geçersiz sayıldı. Kılpayı bir oy ile Salih Yılmaz Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclis başkanı oldu.

Seçimler sonrası Mehmet Mescier ve Salih Yılmaz hem oy kullanan meclis üyelerine, hem ticaret ve sanayi odası üyelerine teşekkür ettiler.

" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen>