Kardemir'e yaklaşık bir ay önce sessiz sedasız Genel Müdür Danışmanı o k atanan Adnan Şahin'in çapkınlık ve Belediye imkanlarını kendisi için kullanmaktan görevden alındığı ortaya çıktı.

Ulusal basınada yansıyan haberlere göre Kardemir'e satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür danışmanı o k atanan Adnan Şahin'in yıllar önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belbim Genel Müdürü iken ulusal gündeme "çaydan geçirme" o k yansıyan resimleri sonrası görevden alınmış. Basında yer alan iddialarda sevgilisine özel okul açtığı, bu okul ile ilgili belediyenin imkanlarını kullandığı belirtiliyor.

HABER YAPAN GAZETECİ ÖDÜL ALMIŞ

Haberi yapan zamanın Hürriyet Gazetesi muhabiri Sefa Özkaya'nın yaptığı haber nedeniyle yılın ödülünü aldığını ortaya çıktı.

GAZETECİYE DAVA AÇMIŞ, KAYBETMİŞ

"Çaydan Geçirme" haberine konu olan Belbim eski Genel Müdürü Adnan Şahin'in haberin resimlerini ortaya çıkaran gazeteci İsmail Polat'a dava açtıığı belirtilirken, görüştüğümüz meslektaşımız İsmail Polat davayı mahkemenin reddettiğini, Yargıtay'ın da onadığını belirtti.

AK PARTİ'DE NASIL YANKILANIR?

Milletvekili erken genel seçimleri çalışmaları tüm hızıyla sürerken, bu konularda son derece hassas olan Ak Parti Karabük teşkilatının, Ak Partili bir Belediye tarafından çapkınlığı ve belediye imkanlarını kullanması nedeniyle işten çıkardığı bir kişinin, Hükümet tarafından görevlendirildiğini iddia ederek önce bağımsız yönetim kurulu üyesi, sonra Yönetim Kurulu Başkanı olan, eski Meclis Başkan Vekili Ömer Faruk Öz tarafından Kardemir'e Genel Müdür Danışmanı o k almasını nasıl karşılayacağı kamu oyunda merak konusu oldu.

GENEL MÜDÜR ERCÜMENT ÜNAL'IN HEMŞEHRİSİYMİŞ!

Öte yandan Genel Müdür danışmanı o k atanan Adnan Şahin'in Kardemir Genel Müdürü Ercüment Ünal gibi Sivaslı olduğu belirtilirken, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Öz'ün bilgisi haricinde bir atama yapılmış ise, hem danışmanın hem Genel Müdür Ünal'ın görevden alınıp alınmayacağı kamuoyunda tartışılmaya başlandı.