BU KADARI DA PES DOĞRUSU!

BARTIN'DAKİ HIRSIZIN KARABÜK'TEN OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sınır tanımayan hırsızlar şimdi de hastanelere dadandı. Doktor ve hemşirelerin yoğunluğundan yararlanıp cep telefonlarını a k hiçbir şey olmamış gibi hastaneden ayrıldı. Üstelik kendisini de hastaymış gibi gösterdi. Ancak yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Bartın News'den Halil Tekin'in haberine göre; Bartın  Devlet Hastanesi'nde kemoterapi bölümü personelleri ve hastalarının telefonlarının çalındığının Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirilmesi neticesinde hasta,doktor ve hemşirelerin kendilerine ait odalarda içeride şarja takılı ya da masada koyulmuş  vaziyette bulunan cep telefonlarının çalındığı tespit etmesi üzerine Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Hastane içerisindeki güvenlik kameralarını izlendiğinde  güvenlik kameralarında kendisine hasta süsü veren bastonla dolaşan ve hastaneye girişi ile ilgili herhangi bir kaydı olmayan 55 yaşlarındaki kişinin şüpheli hareketleri olduğunun görülmesi üzerine yapılan kamera incelemelerinde söz konusu bastonlu kişinin hasta gibi davranarak hasta,doktor ve hemşire odalarına girip çıktığı saptandı.

AİLE FERTLERİ CEZA EVİNDE

Bartın Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmaları neticesinde Şüpheli şahsın daha önceki aylarda Hırsızlık, Dolandırıcılık,Mala Zarar Verme, güveni kötüye kullanma, tehtit, kasten yaralama,görevli memura mukavemet ve yangın çıkarma suçlarından Asayiş Şube Müdürlüğünce bilinen M.H isimli şahıs olduğu anlaşıldı şüpheli M.H'nin hastaneden çıkış istikameti takip edildiğinde özel bir binek oto ile Karabük istikametine doğru gittiği saptandı.

Bunun üzerine Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu şahsın Karabük ilinde olabileceği düşünülerek Karabük iline gitti ve yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıs Karabük ilinde yakalandı. Şüpheli M.H yapılan sorgusunda hastanelerden çaldığı telefonları sattığını ve satmış olduğu telefon bayilerini ekiplerine göstermesi üzerine  söz konusu telefonlar telefon bayilerinden alınarak mağdur olan hasta,doktor ve hemşirelere teslim edildi. Yapılan çalışmalarda Şüpheli şahsın Eşi ve çocuklarının da aynı konuyla yani hırsızlıklarla alakalı cezaevinde oldukları öğrenildi. Ailenin en büyük ferdi baba M.H de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastane özel güvenlik görevlileri bu tür konularla alakalı o k daha duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

" width="700">