Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor Pazar günü oynayacağı Osmanlıspor FK maçı hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Hasan Doğan Tesisleri’nden yağmur altında gerçekleşen idmandan önce açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz oyuncuların gayet istekli olduğunu belirterek: “Şuanda iyi gidiyorlar, çocuklarımız gayet istekli, arzulu. Ellerinden gelen her şeyin en iyisini göstermeye çalışacaklar. Bu zamana kadar nasıl yaptılarsa şimdi de daha fazlasını yapmaya çalışacaklarından şüphem yok. İnşallah hafta sonu da ellerinden gelenin en iyisini yapıp Kardemir Karabükspor'u en iyi şekilde temsil edecekler. Hepsinin gözünde o ışığı görüyorum.” dedi.

Tribünlerin boş olmamasının oyuncuları daha çok motive edeceğini belirten Açıkgöz: “Hep söylediğim gibi. Ne olursa olsun, şartlarımız ne olursa olsun taraftarımızda yalnız bırakmayıp çocuklarımızı desteklerse motivasyonlarını iki kat daha artırmış olurlar diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.