Karabük’te ilginin giderek arttığı amatör futbolun ve birçok spor branşının yer alacağı spor programı “Karabükte Sporun Sesi” başlıyor.

Editörümüz Fatih Ünlü’nün de sezon başından bu yana yakından takip ettiği Karabük amatör futbol camiası bu sezon uzun yıllardır görmediği ilgiyi görüyor.

Salı günleri saat 20.00'de editörümüz Fatih Ünlü’nün sunacağı ve Karabük Derin Haber’in Facebook sayfası üzerinden yapılacak canlı yayın programı, eş zamanlı o k Karabük Amatör Spor Haberleri ve Karabük Amatör Futbol Haberleri sayfalarından da yayınlanacak. Her hafta Karabük amatör camiasından isimlerin konuk olacağı programda sadece futbol değil hentbol, boks, korumalı futbol, taekwondo gibi birçok spor branşı da yer bulacak.

İLK PROGRAM 27 KASIM'DA

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Futbol İl Tertip Komitesi Başkanı İhsan Çevik'in konuk olacağı ve Karabük amatör futbol camiasının odağında olacağı program 27 Kasım Salı günü ilk bölümü ile canlı o k yayınlanacak.

AMATÖR CAMİA ve PROGRAMLA İLGİLİ GELİŞMELERİ TAKİP EDECEĞİNİZ SAYFALAR

Karabük Derin Haber https://www.facebook.com/KarabukDerinHaber/

Karabük Amatör Futbol Haberleri https://www.facebook.com/Karab%C3%BCk-Amat%C3%B6r-Futbol-Haberleri-1919326401450650/?modal=admin_todo_tour

Karabük Amatör Spor Haberleri https://www.facebook.com/karabukamatorsporhaberleri/