Karabük 1. Amatör Küme’de 6.hafta mücadeleleri sona erdi. Bir maçın yarıda ka k tatil edildiği haftada 29 gol kaydedildi.

Karabük’te amatör futbol liginde bu hafta bir maç dışında dostane manzaralar vardı. Safranboluspor- Karabük Demirçelikspor maçı 4-0 Demirçelikspor önde iken 2.yarının başlarında hakeme fiziksel temas ve oyunda olan 5 oyuncunun kırmızı kart ile ihraç edilmesi nedeniyle tatil edildi. Yaşanan bu olayın haricinde maç öncesi takım fotoğraflarında takımlar karışık bir şekilde fotoğraf çektirirken maçın sonunda rakibiyle el ele tribünleri selamlayanlar vardı.

Oynanan maçlarda 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan 5000 Evlerspor- Aydınlıkevler GSK karşılaşması haftanın tek berabere biten karşılaşması olurken, Karabük Demirspor rakibi Kayadibispor’u 7-3, Yenice Cebecispor Adatepe Dökecekspor’u 3-2, Safranbolu Esnafspor Karabük 3 Nisanspor’u 5-2’lik skorlarla mağlup etti. Safranboluspor-Karabük Demirçelikspor maçı 4-0 iken maç tatil edildi.

Haftanın sonucu en çok merak edilen maçında Yaylacık Gençlikspor, rakibi Ovacık Gençlikspor’u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Ligde 6 hafta geride kalırken Aydınlıkevler GSK, Adatepe Dökecekspor ve Safranboluspor maçlarında ettiği itiraz, Safranboluspor-Karabük Demirçelikspor mücadelesi tatil edildiği için; puan durumunda Aydınlıkevler GSK ve Safranboluspor’un 2 maç, Adatepe Dökecekspor ve Karabük Demirçelikspor’un 1 maç eksiği görünmektedir.

MASTERLER GERİDEN GELDİ, YAŞA VE YAŞAT PUANLARI PAYLAŞTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Bölgesi 4.hafta mücadelesinde temsilcimiz Karabük Masterler deplasmanda Düzce Temsilcisi Akçakoca  Veteranlar karşısında 0-1 geriye düştüğü maçı geriden gelerek 2-1 kazandı.

Ligdeki diğer temsilcimiz Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı ise Zonguldak Temsilcisi Öksüz Yapı Devrek Veteranlar ile karşı karşıya geldi ve 1-1 berabere ka k haftayı 1 puanla kapattı.

TAKIMLARDAN GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Kayadibispor-Karabük Demirspor, Karabük 3 Nisanspor-Safranbolu Esnafspor, 5000 Evlerspor-Aydınlıkevler GSK karşılaşmalarının öncesinde takımların 11leri karışık şekilde fotoğraf çektirdi. Yaylacık Gençlikspor ve Ovacık Gençlikspor ise maç sonunda el ele vererek tribünleri selamladılar.

İŞTE 6.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI, PUAN DURUMU VE FOTOĞRAFLAR