Karabük 1. Amatör Küme’de 9.hafta mücadeleleri sona erdi. 6 maçta toplam 26 gol kaydedildi.

Karabük 1.Amatör Lig’de bu hafta da berabere biten karşılaşma olmazken Yaylacık Gençlikspor, Aydınlıkevler GSK’yı 4-1, Ovacık Gençlikspor, Safranbolu Esnafspor’u 4-3, Adatepe Dökecekspor, Karabük 3 Nisanspor’u 4-1, Karabük Demirçelikspor, Karabük Demirspor’u 1-0, 5000 Evlerspor, Kayadibispor’u 5-0, Yenice Cebecispor ise Safranboluspor ligden çekildiği için bay geçerek 3-0 hükmen kazandı.

DEMİRÇELİK 9 DA 9

Karabük Demirçelikspor bu hafta aldığı 1-0’lık Karabük Demirspor galibiyeti ile 9 da 9 yaparak puanını 27’ye yükseltti.

OLAYSIZ HAFTALAR DEVAM…

Bu hafta oynanan maçlarda fair play rüzgarları esti. Hiçbir maçta olay çıkmadı. Bu hafta sadece 1 kırmızı kart vardı. O da pozisyon gereği Ovacık Gençlikspor’dan Hakan Anıl Çetin’in maçın 50.dakikasında bariz gol şansını engellediği için gördüğü kırmızı karttı. Oyuncu karttan sonra sahayı centilmence etti. Karabük amatör camiasında böyle güzel haftalar geçirmek dileğiyle…

MASTERLER EVİNDE ŞOV YAPTI, YAŞA VE YAŞAT MAÇI YARIDA KALDI

TMVL ligindeki temsilcimiz Karabük Masterler bu hafta evinde Devrek Veteranlar’ı konuk etti. 5000 Evler Sahası’nda oynanan mücadeleyi temsilcimiz 8-1 gibi farklı bir skorla rakibini mağlup etti.

Ligdeki bir diğer temsilcimiz Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı ise deplasmanda Çankırı Belediyespor Veteranlar ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz mücadelede son dakikalarda 2-1 önde girerken Çankırı Veteranlar taraftarlarının sahaya girmesinden dolayı maç 90+4 yarıda kaldı. Mücadelenin kararını hafta içinde verilmesi bekleniyor.

Yaşa ve Yaşat Antrenörü Hasan Eroğlu yaptığı açıklamada;

"Maçın hakemi, 90+4 de auta giden bir topa penaltı verdi biz itiraz ettik o arada seyirciler sahaya girdiler ve bize saldırdılar biz soyunma odasına kaçtık bir daha çıkmadık. Güvenliğimiz yoktu. zaten maç bitmişti hakem biten maçı devam ettirip birde auta giden topa penaltı verince ortalık karıştı çankırılı futbolcularda penaltı değil demelerine rağmen saçma bir karar verdi ortalık karıştı maç bu yüzden 90+4 de yarıda kaldı.

Çankırı Veteranlar'a böyle bir durum yakışmadı. Sonuçta bizim örnek olmamız gerekir gençlere. Bizim bu yaştan sonra bir beklentimiz yok sahada Fair Play olması gerekir. Sen yenmişsin ben yenmişim ne fark eder. Maçın hakemi olayların önüne geçti maalesef. Tasnif etmediğimiz olaylar bunlar umarız bir daha böyle bir durumla karşı karşıya kalmayız." ifadelerinde bulundu.

8.HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

Yaylacık Gençlikspor  4-1 Aydınlıkevler GSK

Karabük Demirspor 0-1 Karabük Demir Çelikspor

Adatepe Dökecekspor 4-1 Karabük 3 Nisan Spor

Safranbolu Esnafspor  3-1 Ovacık Gençlikspor

5000 Evlerspor 5-0 Kayadibispor

Yenice Cebecispor hükmen 3-0 galip