Geçtiğimiz Yılın başında başlatılan ve her Pazartesi günü gerçekleşen Halk Günü Toplantılarının yılın son toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Ürkmezer’in yanı sıra tüm birim Müdür ve Amirlerinin katıldığı toplantıda her zaman olduğu gibi vatandaşların talepleri birer birer dinlenirken, gerekli notlar alındı. İvedilikle yapılması gerekenler ise verilen talimatlar doğrultusunda programa alındı.

Son toplantıda, vatandaşların vereceği bilgilerin çok önemli olduğunu ifade eden Ürkmezer, yaptığı açıklamada; “Bu tür toplantılar halk ile devlet arasında doğrudan iletişim kurma aracıdır. Toplantıların diğer faydası da hizmet ettiğimiz toplumu daha yakından tanımamızı sağlayarak beklentilerin ne düzeyde olduğunu ve ondan sonra yapacağımız işleri ne şekilde yaparsak verimli bir hizmete dönüşür veya hangi yöntemi izlersek orada sonuç alabiliriz, bunları karşılıklı istişare etme fırsatı bulmamızdır’’ ifadelerine değindi.

Alınan taleplerin en hızlı bir şekilde çözülmesi için toplantıya katılan birim müdürlerine talimatlar veren Ürkmezer, programda olan çalışmaların hemen başlatılması, değerlendirilecek olan taleplerin de en kısa sürede programa alınmasını belirtti.

Ürkmezer, bir yıldır kendilerine olan güveni her fırsatta ifade eden Safranbolu halkına teşekkür ederken, gerçekleştirilen her çalışmayı Safranbolu halkı ile birlikte, onların destek ve duaları ile yaptıklarını söyledi.