Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili her açıklaması ile Karabük gündemini alt üst ediyor. Vergili bu kez Safranbolu'da başkan Elif Köse'nin yeniden kazanacağını iddia etti.

Yaklaşan yerel seçimler ile birlikte siyasi açıklamalarda ard arda gelmeye devam ediyor. 3 dönemdir Karabük Belediye Başkanlığı yapan ve 4. dönemine hazırlanan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin bu kez Elif Köse yorumu siyaset gündemini alt üst etti.

Derin Tv'de katıldığı canlı yayında gündemi değerlendiren ve soruları yanıtlayan Başkan Vergili çok ilgniç noktalara değildi. Programın yapımcısı ve Modaretörü Sait Alıcı'nın Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse hakkında ne düşünüyorsunuz, seçimleri kazanır mı? şeklindeki sorusuna ilginç bir cevap verdi. Vergili Elif Köse'nin iyi bir başkanlık dönemi geçirdiğini, insanlara dokunduğunu, kazanma şansının çok yüksek olduğunu iddia etti. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhur ittifakı'nın çok iyi bir adayı ile ancak Elif Köse'nin yenilebileceğini söyledi.

Öte yandan MHP'li bir Belediye Başkanının, CHP'li bir Belediye Başkanını neden övdüğü ise siyasi kulislerde farklı yorumlara yol açtı.

İşte Başkan Vergili'nin ilginç açıklamaları