Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların güzel bir Ramazan Ayı geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyen Karabük Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan şenliklerini başlattı. Ramazan etkinliklerini vatandaşların ayağına getiren Karabük Belediyesi, sunduğu hizmetlerle Ramazan Ayının daha huzurlu, güvenli ve mutlu geçmesine önemli katkılarda bulunuyor.

       Ramazan etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Kaya ile 7’den 70’e çok sayıda mahalle sakini katıldı.

       Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde, Karabük Belediyesi Kent Orkestrası ve Ses Sanatçısı Recep Karagöz’ün seslendirdiği birbirinden güzel eserler dinleyicilerden büyük alkış aldı. Ücretsiz ikramların olduğu etkinliğe vatandaşların katılımı oldukça yoğundu. Çocuk yönelik oyun ve yarışmalarla devam eden program geç saatlere kadar sürdü.