Ramazan Eğlenceleri Kurtuluş Mahallesi ile Devam Etti

Ramazan etkinlikleri, her akşam iftardan sonra saat 21.00’de, her gün bir mahallede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Kurtuluş Mahallesinde düzenlenen Ramazan etkinliğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Karabük Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal ve çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Karabük Belediyesi, Ramazan Ayının gelmesiyle birlikte farklı organizasyonlarla vatandaşı bir araya getiriyor. Ramazan'ın ruhuna uygun etkinlikler planladıklarını dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Ramazan kültürünü çocuklarımıza tanıtmak için çocuk etkinlikleri organize ederek mahallelerimize taşıyoruz. Çocukların coşkusu bizleri de mutlu ediyor. Onlar her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız” şeklinde konuştu.

Kurtuluş Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi binasının önünde düzenlenen eğlence programında çocuk yönelik oyunlar oynanırken, yarışmalarda birinci olan çocuk Karabük Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Etkinliklere katılan Karabük Belediyesi tarafından eski Ramazanların vazgeçilmesi olan pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlar sunuldu.

Kent Orkestrası’nın sunduğu müzik ziyafeti ise izleyenleri büyüledi. Düzenlenen yarışmalarda ise miniklerin yanı sıra gençler de birbirleri ile kıyasıya yarışırken, eğlenceler gece geç saatlere kadar sürdü. Ramazan coşkusu çocuklar için düzenlenen çeşitli yarışmalarla son buldu.