Belediye rutin hizmetlerinin yanı sıra sanat ile de yakından ilgilenen ve destek veren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy dün makamında Safran Halk Dansları Topluluğunu konuk etti.

Ziyarette Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Çağdaş Bal; “ Topluluk o k yerel halk oyunlarımızı sergileyerek bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve tanıtıma katkı sağlamak amacı ile çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Bu kapsamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy beyefendiyi de hem çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek hem de teşekkür etmek amacı ile ziyaret ettik. Ben bir kez daha kendisine Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, ; “ Safranbolu Belediyesi dolayısı ile Safranbolu o k sadece bilindik hizmetlerin yanı sıra kültürel faaliyetlerimiz ile de her daim gündemde olmaya başladık.  Gerek kültürel faaliyetler gerekse sportif alanda pek çok Uluslar arası organizasyon ev sahipliği yaptık ve devam edeceğiz. Arkadaşlarımız da bu kapsamda katılım sağladıkları pek çok organizasyonda bizleri başarı ile temsil etmişlerdir. Ben Safranbolu Belediye Başkanı o k her daim arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğim. Kendilerini tebrik ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.