Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erol Altuntepe ile TÜREV Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Ünal, eğitim anlaşması protokolünü imzalayarak önemli bir iş birliğine adım attılar. Bu protokol kapsamında, Safranbolu TSO üyeleri, TÜREV Eğitim Kurumları'ndan yüzde 10 indirimden faydalanma imkanına sahip olacaklar.

Başkan Erol Altuntepe, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Odamız üyesi olan Safranbolu'daki TÜREV Eğitim Kurumları ile eğitim anlaşması protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimizin çocukları, liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirimle eğitim hizmetlerinden faydalanabilecekler. Eğitime yapılan yatırımın, gelecek adına en değerli yatırım olduğuna inanıyorum. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında üstün başarılar diliyorum. Bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

TÜREV Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Ünal ise, "Erol Altuntepe'nin Safranbolu TSO Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Amacımız, öğrencilerimizin potansiyellerini maksimum seviyeye çıkarmak ve hedefledikleri okullara girmelerine yardımcı olmak. Öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olmak, en büyük arzumuz. Yeni görevinde Erol Bey'e başarılar diliyor ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.