Safranblu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'un Tataristan gezisi ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan izin çıkmadı haberimize Başkan Aksoy sosyal medyadan cevap verdi.

Karabük Derin Haber o k 8 Haziran tarihinde yaptığımız haberde;

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'a Tataristan'a gitmek için İçişleri Bakanlığı'na yaptığı izin talebinin geri çevrildiği iddia ediliyor."

"Safranbolu gibi dünya miras kenti bir şehrin Belediye Başkanı'nın dünya genelindeki kültürel ilişkileri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin yeni Brüksel'e gidip gelmesi göz önünde bulundurulduğunda, iddia doğru ise, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy'a  İç İşlei Bakanlığı'nın yurt dışına çıkış izni vermemesi akla değişik sorularıda beraberinde getirdi." bilgilerine yer vermiştik.

BAŞKAN AKSOY SOSYAL MEDYA'DAN AÇIKLAMA GETİRDİ.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy haberimiz ardından kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Tataristan'da yapılacak Sabantuy bayramına, işlerinin yoğunluğu, bu seneki etkinliklerin ramazan ayına denk gelmesi ve belediye meclis toplantısına  rastlaması nedeniyle vazgeçtiğini ve Bakanlığı arayarak şifaen bu talebini ilettiğini belirtti.

 

İLGİNÇ TESADÜF

SABANTUY BAYRAMI RAMAZAN SONRASI İMİŞ!

Karabük Derin Haber'in yaptığı araştırmaya göre, Tataristan'da yapılan Sabantuy bayramı bu sene ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ramazan ayı sonrasına ertelenmiş. Başlama tarihi o k ta 1-2 Temmuz tarihi belirlenmiş!

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 3 TEMMUZ DA

Edinilen bilgilere göre Safranbolu Belediye'si meclis toplantısı 3 Temmuz tarihinde yapılacak. Zira 1-2 Temmuz tarihi hafta sonuna denk geliyor.

NEDEN GİDEMEDİ? sorusu hala cevabını bekliyor.

İŞTE 8 HAZİRAN'DA YAPTIĞIMIZ HABERİ OKUMAK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ