Yaz dönemi boyunca belirli periyotlarla çalışmalarını sürdüren ekipler nerdeyse her akşam ayrı bir mahalle ya da caddede basınçlı su ile yolları yıkamaya devam ediyor.
Belediyenin tüm çalışanları ile Safranbolu ve Safranbolu halkının hizmetinde olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Temizlik İşleri Müdürlüğünün de hizmet kervanının bir parçası olduğunu, gündüz işinde gücünde olan vatandaşlarımızı rahatsız etmeden temizlik işlerinin sabah kadar çalıştıklarını, bir Dünya Kenti olan Safranbolu’ya yakışır bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Safranbolu’yu ziyaret eden misafirlerin özellikle temizlik konusunda tüm Safranbolu o k takdirini kazandıklarını kaydeden Aksoy; “Safranbolu Osmanlının izi, bu nedenle her kentten daha titiz olmamız gerekmekte. Bu anlayış ile gerek projeler gerek turizm adına gerçekleştirilen çalışmalar gerekse misafirperverliğimiz ile memurundan işçisine, öğrencisinden belediye personeline, vatandaşına kadar her birey üzerine düşen görevi yapmakta. Bu maksatla şahsın adına tüm hemşerilerime gösterdikleri anlayış ve titizlik nedeni ile teşekkür ediyor, mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.