AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Adayı Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Fevzi Fırat Caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek uzun uzun sohbet etti. Vatandaşların ve esnafların görüşlerini aldı.

Uysal, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; "31 Mart'tan sonra her şey çok daha güzel olacak, çok daha ileri seviye de hizmet alacaksınız, bundan sakın endişeniz olmasın" dedi.

Ziyarette Uysal’a; AK Parti il, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek , "Karabük’te buranın noksanlarını, problemlerini, yapısını bizden daha iyi bilecek kimse yoktur, bizler icraatlarımızla, hizmetlerimizle yatırımlarımızla dağa taşa mühür vurmuş bir partinin temsilcileriyiz, hizmetleriniz ve talepleriniz başımızın üzerindedir. Her zaman yanınızda olacağız. Hiç merak etmeyin. Dün nasıl yanınızda olduysak, bugün de yarında hep sizin yanınızda olacağız.” dedi.