BENİ PAYLAŞMIYORSUNUZ
Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal basın açıklamalarının ve çalışmalarının Karabük yerel basınında yaygın bir şekilde yer almaması üzerine çareyi İl ve ilçe teşkilatlarının whatsapp gruplarında ve sosyal medyalarında bulmaya çalışıyor.
Milletvekili olmadan önce Karabük Üniversitesi Rektörlüğü yapan Burhanettin Uysal 1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olmuştu. Uysal’ın aday olması ile birlikte Karabük Üniversitesi’nde yakaladığı ivme, kendisine yönelen büyük orandaki teveccüh, milletvekilliği dönemi için ciddi beklentiler oluşturmuştu. Ancak geçen süreçte kendisinden bekleneni veremediği şeklindeki hoşnutsuzluk ve eleştiriler parti tabanının ve Karabük halkının geniş kitlelerinde ses vermeye başladı.
Erken seçimin start alması ile birlikte kendisini gösterme gayreti içerisine giren Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, çalışmalarının halka ulaşmaması ve kamuoyunda duyulmamasından yakınmaya başladı. 
Çareyi il ve ilçe teşkilatlarında bulmaya çalışan Uysal’ın İl Başkanı ve ilçe Başkanlarını arayarak çalışmaları ile ilgili basın açıklamalarının whatsapp ve parti yöneticilerinin sosyal medyaları üzerinden yayılması için baskı yapmaya başladığı şeklinde iddialar konuşulmaya başlandı. Hatta bazı ilçe başkanlarına telefon açarak “Neden ilgilenmiyorsunuz, whatsapp gruplarından ve sosyal medyalarınızda neden paylaşmıyorsunuz?” dediği parti teşkilatları içerisinde konuşuluyor.
Karabük’teki basın kuruluşlarının çoğunluğu ile diyalog kurmada zorlanan Burhanettin Uysal’ın tekrar aday gösterilmesi halinde, Ak Parti’nin seçim çalışmalarını etkileyip etkilemeyeceği de ayrı bir soru işareti.