Vali Fuat Gürel, Karabük’e atandığı günden bu yana gerek esnaf olsun gerek halk toplantıları olsun vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Vali son o k Yeşilmahalle esnafları ve muhtarı ile bir araya geldi.

Yeşil Mahalle Muhtarı Ahmet Esen'den mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Gürel, daha sonra toplantıya katılan esnaflar tarafından belirtilen talep ve sorunları not a k toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine, belirtilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için yasal mevzuatlar çerçevesinde ne gerekiyorsa yapılmasının talimatını verdi.

Esnaflarla bir süre sohbet ederek bereketli kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Fuat Gürel daha sonra Yeşil Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Ahmet Esen’den seçmen bilgi kâğıtlarını teslim aldı.

Yeşil Mahalle esnaflarıyla gerçekleştirilen toplantıda; İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz, kurum müdürleri ve Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen hazır bulundu.

Yeşil Mahalle ziyaretinde tek ikili eğitim-öğretim veren Anayasa İlk ve Ortaokuluna yapılması planlanan 12 derslikli yeni bina ile ilgili incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Okul Müdürü Mesut Göktaş’dan bilgiler a k ziyaretini tamamladı.