Bir gurup genç Karabük Adalet Sarayı önünde toplanarak, döviz ve pankartlar ile Adalet istediler.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Bulak Köyü yolunda meydana gelen Kaza'da  Karabük yönüne giden 26 yaşındaki Taha P. yönetimindeki 78 DA 052 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik trafo binasına çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobilde sürücü ile arkadaşı Sefa Özdemir yaralanmış, yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Karabük Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi Sefa Özdemir, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti Hastanede tedaviye alınan sürücü Taha P.´nin 1.87 promil alkollü olduğu belirlenerek, kaza ile ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Aradan geçen yaklaşık bir yıllık sürede mahkeme sürecenin tamamlanmaması üzerine kazada vefan eden KBÜ öğrencisi Sefa Özdemir'in arkadaşları Karabük Adalet Sarayı'nın önünde toplanarak mahkeme sürecinin bir an önce tamamlanmasını istediler.

Kazada vefat eden SEFA ÖZDEMİR’in arkadaşları sessiz bir şekilde Karabük Adliyesinin önünde toplandılar. Sefa’mız için adalet yazılı pankartlarla seslerini duyurmaya çalışan gençler üzgün ve sabır taşı olduklarını Adaletin hızlı bir şekilde belli olmasını istediklerini belirterek;  "18.05.2017 tarihinde bulak köyü yolunda meydana gelen kazanın mahkemesi 4 celsedir hala belli olmadı. Kazayı yapan ve Alkollü (1.87 promil ) ve aşırı hızlı olan TAHA PEŞMAN hala dışarıda. 4.celse geçmesine rağmen Mahkemeyi 17 nisan 2018 tarihine atılmasına karşı  Sefa Özdemirin Ailesi hala ilaçlarla ayakta duruyor onların bir sefası gitti ama onlarca sefası yanında" dediler. Mahkemenin ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı.

İŞTE KAZA İLE İLGİLİ DAHA ÖNCEKİ HABERİMİZ. RESMİN ÜZERİNE TIKLA