Kızılcahamam yakınlarında dün hayatını kaybeden Kardemir İşçisi Bayram Ali Kaya bugün toprağa verildi.

Teyit edilmemekle birlikte edinilen bilgilere göre Kardemir Çelikhane müdürlüğü işçilerinden Bayram Ali Kaya, dün Kızılcahamam yakınlarında arabasında ölmüş halde bulundu. Ölüm sebebi ile ilgili savcılıkça otopsi istendiği ancak henüz otopsi sonucunun açıklanmadığı belirtiliyor.

Evli ve iki çocuk babası olan, Keltepe nüfüsuna kayıtlı ve 44 yaşında olan Bayram Ali Kaya'nın, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ve İl Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Kaya ile akraba olduğu öğrenildi.

Merhum Kaya, Kayabaşı Bahattin Gazi camiinde bugün (pazar günü) ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası merkeze bağlı Kaleköy mezarlığına defnedildi.

Cenaze Namazına Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Erol Kaya, Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz eski İl Başkanı Timurçin Saylar, Yortanpazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç, Kardemir'in bazı üst düzey yöneticileri, iş arkadaşları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.