Geçtiğimiz aylarda Yenice Karabük yolunda ihbar üzerine Jandarma tarafından yakalanan bir kamyon dolusu orman emvaline el konulmuş ve konu uzun süre kamuoyunda tartışılmıştı. Olayın savcılık soruşturmasının henüz tamamlandığı şeklinde bir bilgi gelmezken, bir süredir sessizliğini korumaktaydı.

YENİCE'DE KAÇAK ORMAN EMVALİ YENİDEN HORTLADI

Karabük Derin Haber istihbarat servisine gelen bilgilere göre akşam saatlerinde Yenice çıkışındaki akaryakıt istasyonu civarında rutin denetimler yapan Yenice Jandarma Ekiplerinin bir kamyonu durdurduğu ve yapılan kontrolllerde Kamyonun kasasında sanayi tipi yuvarlak odun diye tabir edilen orman emvaline rastlandığı belirtildi. 

Resmi evraklarının olmaması nedeniyle kaçak zannı ile jandarma ve orman işletme ekiplerince kamyona el konulduğu ve soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, söz konusu kamyonun yine daha önce el konulan kamyon ile aynı köye ait olduğu iddia ediliyor.

Karabük Derin Haber gelişmeleri an be an takip etmeye devam ediyor. Orman İşletme, Jandarma ve Adli makamlardan gelen bilgiler ilerleyen saatlerde detaylı şekilde siz okurlarımıza ulaştırılacaktır.