Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'de 'Zeytin Dalı' operasyonuna hız kesmeden devam ediyor.

'1551 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ'

Zeytin Dalı operesyonu başladığından beri kahraman mehmetçiğimiz toplamda Bin 551 terörist etkisiz hala getirildi. 16 Şubat Cuma günü Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan  açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, Kara ve Hava operasyonları sonucunda 23 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Harekâtın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1551 olmuştur. Hava harekâtı ve kara ateş destek vasıtaları ile desteklenen kara harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir." denildi. 

Zor koşullar altında mücadele eden askerlerimizin, en büyük güç kaynağı Türk halkının  duaları ve halkımızın yanlarında olduklarını göstermeleri olmuştur. Bu desteğin en anlamlı mesajını Karabük halkı, geçtiğimiz hafta Şehit verdiğimiz Ömer Bilal Akpınar'ın cenaze namazında,  içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımıza hissettirmiş ve kahraman askerlerimize en büyük desteği vererek onların gücüne güç katmıştı.

'ORDUMUZ GÜCÜNÜ HAKTAN VE HALKINDAN ALIYOR'

Gücünü haktan ve halktan alan ordumuzunun cesur askeri neden birlik olmamız gerektiğini ve bizlerin, askerlerimizin yanında olduğumuzu on hissettirmemiz gerektiğini, Karabük halkına gönderdiği bir mesajda göstermiş oldu. Askerimiz, Terör örgütünlerini vurdukları merminin üzerine "KARABÜK SELAMLAR AFRİN ZEYTİNDALI" yazarak bizlere neden birlik olmamız gerektiği bir kez daha hastırlatmış oldu.