ARŞİV

3 Temmuz'da Yapılacak Olan Toplantı Gündeminde Ne Var?

Abone Ol

3 temmuz pazartesi saat 2’de yapılacak olan İl Genel Meclis üyeleri toplantı yapacak. Açılış ve yoklamanın ardından komisyon üyelerinin hazırlamış olduğu raporlar il genel meclisi sunulacak.

Açıklanan bilgilere göre;

Karabük ili sınırı içerisinde bulunan 6 ilçenin toprak yapısının inceleneceğini konusunda hazırlanan raporla birlikte bitki örtüsü yapısının ne şekilde olduğu, otsu bitkiler ve odunsu bitkilerin kapladığı alanların incelenmesi, ormanlık alanların ve tarım alanlarının tespiti, gölet ve akarsulardan ne şekilde yararlanabileceği konusu Safranbolu da araştırma yapılmasına ait raporda pazartesi günü meclise sunulacak konular arasında.    

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün sunacağı raporlardan bir tanesi ise; Safranbolu ilçesinde bağlı İncekaya Köyü sınırlarında yer alan ve özelilkle hafta sonları ve tatil günlerinde turistlerin yoğun ilgi gösterdikleri Kristal Teras ve İncekaya Su Kemeri yolunun çok dar olduğundan dolayı sürekli trafik sıkışıklığı ve kazalar meydana geldiği gerekçesiyle Kristal Teras ve Su Kemeri yolunda gerekli genişletilme çalışması raporudur.