AK Parti Karabük Gençlik Kolları gençlerle buluşuyor. AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı “Mahalle Bizim, Gençlik Bizim” programı kapsamında Cumayanı Köyü ve Yeşil Mahalle’de yaşayan gençlerle bir araya geldi. AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ programı çerçevesinde ilk program Cumayanı Köyü ile başlayarak Yeşilmahalle’de devam etti. Gençlerle bir araya gelen  İl Gençlik Kolları Teşkilatı gençlerle sohbet etti. AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz’ün de katıldığı programa, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Ertuğrul Yılmaz, Gençlik Kolları Genel Merkezi Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Muhammed İkbal Gülçin, Gençlik Kolları Genel Merkezi Üniversiteler Başkan Yardımcısı Yunus Emre Müküs,  İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, İl Gençlik Kolları Teşkilatı ve gençler katıldı. “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programı hakkında açıklamalarda bulunan  İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “İl Gençlik Kollarımızın düzenlediği ‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ programına katıldık. Allah'a şükür, bize nasip olan gençlik, tam da tarihimizin bize anlattığı gençlik. Gayret eden, sabırla başarıya koşan gençlerimize teşekkür ediyor, kendilerine her platformda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 ‘Her Gün Bir Mahallemizde Gençlerimizle Bir Arada Olacağız’

‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ programı hakkında bilgi veren AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, “ ‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ programımız ile ayak basmadık mahalle bırakmayacağız. Dün Cumayanı Köyü’nde gençlerimizle bir aradaydık, bugün Yeşilmahalleli gençlerimizle bir araya geldik her gün bir mahallemizde gençlerimizle bir arada olacağız. Gençlerin enerjisi, heyecanı ve dinamizmiyle 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

‘AK Parti O k Z Kuşağını Değil Asımın Neslini Görmekteyiz”

Gençlerin inancının ve motivasyonunun çok yüksek olduğunu söyleyen Çelik, “Allah’ın izniyle Z kuşağını değil asımın neslini görmekteyiz. Bu ülkenin yarınları olan genç kardeşlerimize güvenimiz tamdır. Üstadın dediği gibi bir gençlik ‘Zaman bendedir ve mekân bana aittir’ şuurunda bir gençlik Damarlarındaki asil kanın farkında olan, hakimiyetin Hakk’ta olduğunu bilen, vatan bilincini her daim taşıyarak, düşünmeden öne atlayarak ben varım diyen bir gençlik.” ifadelerini kullandı. İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik ‘Mahalle Bizim, Gençlik Bizim’ programının her akşam bir mahallede devam edeceğini söyledi.