Ak Parti Yenice İlçe Teşkilatının görevden istifasının istenmesine kadar uzayan süreçte adı geçen Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal'dan net açıklamalar geldi.

Karabük Derin Haber'e açıklamada bulunan Prof Dr. Uysal; "Benim kimse ile bir sürtüşmem yok. Yaptığım bir hata da yok. Bana karşı yapılan hatalar varsa ben affederim. Birileri ortalığa gaz sıkıyor. " dedi.

YENİCE HALKININ EMRİNDEYİM

Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal bu olayın 10-15 günlük bir olay olmadığını dile getirerek; "15 Yıllık bir geçmişe bakmak lazım. Kim ne yapmış? Bura gökten inme gelinmedi. Kimlerin hangi seçimlere girdiği, geçmişte de bu tür tartışmaların olup olmadığına iyi bakmak lazım. Yenice Belediye Başkanı'mız Zeki Çaylı ilçe başkanlığıda yaptı. Parti geleneğinin nasıl olduğunu iyi bilmesi gerekir. Karabük Milletvekili o k Yenice halkının emrindeyim. Elimden geldiğince hizmet etmeye gayret gösteriyorum. " diyerek sözlerini sürdürdü.

"BENİM GÖREVDEN ALMA GİBİ BİR YETKİM YOK"

Ben bir milletvekiliyim diyen Karabük Milletvekili Uysal; " İl yada ilçe teşkilatlarının nasıl göreve geleceği yada nasıl görevden alınacağı veya görev verilmeyeceği partimizin tüzüğünde bellidir. Benim İl yada İlçe teşkilatını görevden alma gibi ne bir görevim nede bir yetkim var" şeklinde açıklama yaptı.

ZAMAN DAHA FAZLA KENETLENME ZAMANI

Ak Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal özellikle 15 Temmuz'dan sonra yaşanan süreçte hem parti o k hemde her görüşten tüm halk o k daha fazla kenetlenmemiz gerektiği ortadadır diyerek sözlerine şu şekilde devam etti: "15 Temmuz gecesi ve sonrasında her görüşten tüm insanlar ülke ve vatan için kenetlendi. Bir araya geldi. Şimdi geçmiş dargınlık yada kırgınlıkları sıfırlamanın zamanı. Ben milletvekili o k mecliste bana verilen meclis çalışmaları ile ilgili görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Enerjimizi bu yönde sarfetmeliyiz. Bunca işsiz, aşsız varken, bir yanda FETÖ, bir yanda PKK, bir yanda Suriye'de yürütülen operasyon varken bu tür sürtüşme yada tartışmaların ne yeri nede zamanı" dedi.

PEKİ NELER OLMUŞTU?

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI İLE İLGİLİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

AK PARTİ YENİCE İLÇE TEŞKİLATI İLE İLGİLİ HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN