Yıllardır bir kısmı atıl vaziyette kalan ve mezbelelik bir yer haline gelen Altınkaya İş Merkezi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Altınkaya İş Merkezinin bakım ve onarımı konusunda işyeri sahibi olan hak sahipleri ile 27 Mayıs Perşembe günü bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya sadece 3 kişi geldi. 
Yıllardır bir bölümü atıl vaziyette kalan Altınkaya İş Merkezi bakımsız görünümü ile ilçenin doğal görünümüne zarar veriyor. Şehrin tam göbeğinde yer alan binanın bazı bölümlerinin mezbelelik bir halde kalması Yeniceli vatandaşlarında tepkisini çekiyor. Görüntü kirliliğinden rahatsız olduğunu ifade eden Başkan Zeki Çaylı konuyla ilgili çalışmalarına hız verdi. Binanın rehabilite edilmesi için çalışan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Altınkaya İş Merkezi'nde bulunan dükkan sahipleri ile toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantıya sadece 3 kişi katılınca Zeki Çaylı dükkan sahiplerine sitem etti.
Öte yandan edinilen bilgilere göre belediyede yaşanan iş yoğunluğundan dolayı toplantı tarihinin değiştiği ve bu nedenle katılımın az olduğu bilgisine ulaşıldı. Altınkaya İş Merkezi'nin düzenlenmesi için ikinci bir toplantının yapılacağı ve ikinci toplantıya daha çok katılım olacağı ifade edildi.

"Altınkaya İş Merkezi'nin Güzel Bir Görünüme Kavuşmasını istiyoruz"

Başkan Zeki Çaylı, “Altınkaya İş Merkezi’nin kötü görüntüsünden herkes gibi bizler de rahatsızlık duyuyoruz. Altınkaya İş Merkezinin bakım ve onarımı konusunda Yenice Belediyesi o k gerekli desteği vererek işçiliğini biz yapacağız. Yenice’mizde çevre ve görüntü kirliğine sebep olan Altınkaya İş Merkezi’nin rehabilite edilmesi konusunda belediye o k bugün düzenlediğimiz toplantıya işyeri sahiplerinden sadece 3 kişi katılmıştır. Bu son derece üzücü bir durumdur. Biz , Altınkaya’nın çok güzel bir görünüme kavuşmasını istiyoruz ve taşın altına belediye o k elimizi değil , gövdemizi koyuyoruz. İşyeri sahiplerinin kendilerini bire bir ilgilendiren toplantıya gelmemeleri son derece düşündürücüdür.
Önümüzdeki günlerde belirleyeceğimiz tarihte bir toplantı daha yapacağız. Nihai karar belediyemiz tarafından yasalar çerçevesinde verilecektir.
Yenice’de çevre ve görüntü kirliğine sebep olan bu bina , şartlar ne olursa olsun güzel bir konuma kavuşturulacaktır. İsteğimiz ve arzumuz bu işin el birliği ile çözümü noktasındadır “ dedi.