AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz yeni yıl nedeni ile bir mesaj yayınladı. Altınöz, mesajında, 2021 yılının Karabük’e, Türkiye’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi. 2021 yılı Türkiye için yeni fırsatların yeni hizmetlerin yılı olacağını ifade eden Altınöz şunları kaydetti: "Tüm dünya ve ülkemiz için zorlu bir yıl olan 2020'yi geride bırakarak yeni umutlarla 2021 yılına merhaba diyoruz. Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli o k karşıladığımız 2021 yılı, inanıyorum ki hayır vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2020 yılından önemli dersler çıkararak 2021 yılına giriyoruz.

"Günü Değil Yüzyılları Vizyon Edindik"

Başkan Altınöz mesajının devamında 2020 yılını değerlendirerek AK Parti kadrolarının bu felaketlere hazırlıklı olduklarını ifade etti. 2020 yılında insanlık o k çok zor sınavlardan geçtik. Üst üste felaketler yaşadık. Ciddi kayıplar acılar yaşadık ve yaşıyoruz. Elhamdülillah Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm bu durum hazırlıklıydı. Bu süreçleri kendi kendine atlatacak güce sahipti. Çünkü dünya Lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde büyük bir vizyonla gelecek odaklı bir yönetim anlayışıyla AK Parti kadroları o k günü değil yüz yılları vizyon edindik.2020 yılı bizlere çok büyük o k atfedilen devletlerin bir virüs karşısında nasıl güçsüz kaldıklarını gösterdi. Biz ise Türkiye Cumhuriyeti devleti o k zor zamanda yardımlaşmanın en büyük örneğini tüm Dünya'ya gösterdik." dedi.

"2021 Yılı Ülkemiz İçin Yeni Fırsatların Yeni Hizmetlerin Yılı Olacaktır"

Başkan Altınöz konuşmasının devamında partisinin hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Altınöz; "2021 yılına girerken güçlü ekonomisiyle 2023 hedefine hızla ilerleyen hükümetimiz tüm zorlu süreçlerde olduğu gibi bu süreçten de daha da güçlenerek çıkacaktır. 2021 yılı ülkemiz için yeni fırsatların yeni hizmetlerin yılı olacaktır. AK Parti'mizin her kadrosunda görev yapan arkadaşlarımızla yeni yılda da hizmet bayrağını en ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacağız. AK Parti kadroları o k milletimizle el ele gönül gönüle daha müreffeh bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti Karabük Teşkilatları o k ilçe kongrelerimizi tamamladık. Yaptığımız saha çalışmalarında hemşerilerimizin bize aynı heyecan ve umutla sarıldıklarına şahit olduk. Karşılıklı sevgi ve muhabbetin doruğa çıktığı yüz yüze çalışmalarımıza, salgın nedeniyle getirilen tedbirler kapsamında ara vermek durumunda kaldık. Evde kalmanın ve toplu faaliyetlerden kaçınmanın vurgulandığı bu süreçte hemşerilerimizle teknolojinin el verdiği ölçüde görüşerek hasretimizi dindirmeye çalıştık. Bu günlerin atlatılacağına ve her türlü badirenin üstesinden geldiğimiz gibi milletçe bu badirenin de üstesinden geleceğimize olan inancımızla, yeniden kucaklaşmanın ve bir araya gelmenin özlemini çekiyoruz. Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve salgın sürecinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, halen tedavi görmekte olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreci atlatma yolunda; Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de sevdiklerimizin sağlığını koruyalım. İnşallah 2021 yılı, aziz milletimiz ve tüm dünya için; barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur." Türkiye'nin istikrarla sürdürdüğü atılımların yeni yılda da kararlılıkla devam etmesini istediğini vurgulayan Altınöz, "Büyüme ve kalkınmamızın artarak devamını temenni ediyorum. Türkiye'nin bölgesinde ve dünyada gücünü arttırarak 2023 hedeflerimize sağlam bir iradeyle ulaşacağımıza inancım tam. Teşkilatımız ve hemşehrilerimizle şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her alanda çalışmaya, heyecanımızı da diri tutmaya devam edeceğiz. Yeni yıla yeni umut ve heyecanlarla girdiğimiz bu günlerde en büyük gayemiz, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek, şehrimiz ve ülkemizin istikbali için durmadan çalışmaktır." şeklinde konuştu.