Azerbaycan'ın Karabağ mücadelesine ülkenin dört bir yanından destek yağmaya devam ediyor. Azerbaycan'a bir destekte Yenice Belediyesi'nden geldi. Yenice Belediye Başkanı  Zeki Çaylı’da  dev pankart ile Azerbaycan’a destek verdi. Belediye Binası ve Hükümet Konağı yanında bulunan Atatürk Anıtı’na dev pankartı asan Çaylı "Dost Değil Kardeşiz" mesajı verdi. Yenice Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "
Kardeş Ülkemiz Azerbaycan’ın, Ermenistan’ın Karabağ’daki 30 yıllık işgaline son vermek üzere başlattığı operasyona Yenice Belediyesi o k desteğimizi gösterebilmek için şehrimizin iki noktasına dev pankartlar astık.
Biz ve tüm halkımız Azerbaycan’ın haklı davasında destekçisiyiz. Bu mücadeleyi Azerbaycan’ın kazanacağına yürekten inanıyoruz. Karabağ’da kısa zamanda Azerbaycan bayrağı dalgalanacaktır. Biz, Azerbaycan’la sadece dost değil aynı zamanda kardeşiz" ifadelerine yer verdi.
Öte yandan Yenice Belediye Başkanı  Zeki Çaylı'nın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili  ile aynı pankart ve sloganı kullanması dikkatlerden kaçmadı.