Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı günlerdir uğraştığı su sorununda mutlu sona ulaştı.
Yenice Belediyesi için yılan hikayesine dönüşen ve günlerdir söz konusu arızanın giderilmesi için çalışan belediye ekipleri sonunda tıkalı olan boru hattını bulmayı başardı. Öte yandan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı videolu görüntü tebessüm oluşturdu.
Yaklaşık o k 4 gündür yoğun mesai harcayarak tamir edilen su arızası Kalaycılar Mahallesinde bulunan su deposunda başlamıştı. Depo da oluşan arıza nedeni ile İsmetpaşa ve Özal Mahallesi ana hattına yabancı maddeler gitmiş ve boruların tıkanmasına neden olmuştu. Üst üste yaşanan arızalar nedeni ile Başkan Zeki Çaylı ilçede yoğun bir çalışma başlatmıştı.
Öte yandan sorunun çözülmesi aşamasında gün gün Yenicelilere sosyal medya hesabı üzerinden rapor veren Zeki Çaylı Karabük ve Yeniceli vatandaşların takdirini topladı. Sorun ile yakından ilgilenerek yaşanan aksiliklerden dolayı halkından özür dileyen Başkan Çaylı'nın şeffaf yönetimi Yenicelilere güven veriyor.
Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada dün akşam (7 Ocak 2021) saat 22.00'da söz konusu arızanın onarıldığı ifade edildi.
Başkan Çaylı açıklamasında; "Pazartesi gününden bugüne kadar , İsmetpaşa ve Özal Mahallesi ana hattında meydana gelen su borularındaki arızanın giderilmesi için zaman ve mesai tanımadan ekibimizle çalışarak bu akşam 22.00 itibariyle tamamlamış bulunmaktayız.
Bu çalışmaya katılan bütün çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Bu zor şartlardaki çalışma neticesinde İsmetpaşa ve Özal Mahallesi halkımıza göstermiş oldukları sabır ve yüksek anlayıştan dolayı minnettarız. Kıymetli halkımıza bir kez daha teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini arzu ediyorum."  ifadelerini kullandı.

"Mayıs Ayı Sonuna Kadar Yeni Bir Hat Çekilecek"

Öte yandan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Mayıs Ayı sonuna kadar  İsmetpaşa ve Özal Mahallesi için yeni bir hat çekeceklerini ifade etti. Olumsuz durumların yaşanmaması için gerekli yatırım çalışmalarının yapıldığını da belirten Başkan Çaylı yaşanan olumsuzluktan dolayı halkından özür diledi.
" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">