2021 yılında Safranbolu Belediyesi’nden emekliliğe ayrılan 15 personele, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Safranbolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Safranbolu Belediyesi Personel Limited Şirketi tarafından hazırlanan törene; Başkan Köse’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Şahin ve Nurten Danışman, Belediye daire amirleri ve emekli olan personel katıldı.
Tören öncesi konuşan Başkan Köse, "Belediyeler bir kente hizmet veren en önemli kurumlardan bir tanesi. O kentteki vatandaşların huzurlu, mutlu ve daha rahat yaşayabilmesi için çalışır. Bu nedenle Belediye çalışanları önemli.
Sizlere, ilçemize sunduğunuz hizmetler için teşekkür ediyor; emeklilik hayatınızda eşinizle, çocuklarınızla ve sevdiklerinizle birlikte güzelce vakit geçirmenizi temenni ediyorum.” diye konuştu.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, konuşmasının ardından emekli olan personele plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.